Nelfos Entreprisevarselapp – nyttig verktøy for å dokumentere endring og avvik

Nelfos Entreprisevarselapp er et enkelt og lett tilgjengelig dokumentasjonsverktøy. Appen er utviklet av Nelfo som har Norges ledende fagmiljø innen elektro. Appen er kun tilgjengelig for Nelfos medlemsbedrifter.

Nelfos Entreprisevarselapp dokumenterer avvik og endringer elektronisk i prosjekter.Ved hjelp av mobil, nettbrett og PC registreres avvik og endringer med tekst og bilder.
Rapporten sendes direkte fra arbeidssted digitalt til en webportal, med automatisk varsling av prosjektleder eller ansvarlig i eget firma.
Prosjektleder håndterer endringer/avviket videre overfor oppdragsgiver.

Det finnes en rekke ulike krav til varsling og aviksmelding hos ulike oppdragsgivere.
Du og din bedrift må selv lage rutiner og løsninger for hvordan dere håndterer melding videre til oppdragsgiver.

Nedenfor finner du 3 korte informasjonsfilmer som forklarer hva Nelfos Entreprisevarselapp er, hvordan den settes opp og hvordan appen brukes. Du finner også informasjon om hvordan bedriften får tilgang til appen.

1.Hva er Nelfo Entreprisevarselapp?

Denne filmen er laget for å gi deg et innblikk i hvordan NEV kan hjelpe din bedrift i å få kontroll på entrepriseavvik

 

 

2. Hvordan får min bedrift tilgang til løsningen?

Nelfo EntrepriseVarsel er et tilbud som kun gjelder Nelfos medlemsbedrifter.
For å få tilgang, må daglig leder ta kontakt med oss , og opplyse om hvem i bedriften som skal stå oppført som administrator for løsningen.

Trykk her for å ta kontakt med oss pr epost

 

 

3. Hvordan sette opp Nelfos Entreprisevarselapp?

Denne filmen er laget for at administrator skal få en enkel innføring i hvordan Nelfos Entreprisevarselapp settes opp før den kan tas i bruk. Det er viktig at prosjekter og brukere registreres på riktig måte for at appen skal fungere. Filmen gir deg en forklaring på oppsettingsprosessen trinn for trinn.

 

 

 

4. Hvordan bruke Nelfos Entreprisevarselapp?

Denne filmen er laget for at brukerne skal få en enkel innføring i hvordan Nelfos Entreprisevarselapp brukes. Appen er enkel i bruk, men la alle brukerne se filmen som en innføring. Filmen er selvforklarende  og kan gjerne vises i plenum.