FEBDOK på Eliaden 2016

Tidenes Eliade nærmer seg og vi skal selvfølgelig delta. Vi ser frem til å møte brukerne våre for å slå av en hyggelig prat og for å diskutere muligheter og løsninger i FEBDOK. Du finner oss på Nelfo sin stand i Hall D.

Vi kommer til å vise FEBDOK versjon 6.0 på stand og onsdag 1. juni avholder vi en konkurranse der du kan vinne en FEBDOK goodiebag.

FEBDOK versjon 6.0
Fokuset i de siste årene har vært å oppdatere språket FEBDOK er skrevet i til et nyere programmeringsspråk. Overgangen har gitt oss flere muligheter til å utvikle et ennå mer brukervennlig dataprogram og vi har i versjon 6.0 implementert flere nyttige funksjoner både data- og fagteknisk.

FEBDOK presentasjon på scene i Hall D, onsdag 1. juni klokken 16:30 – 17:15
Mellom Nelfo sitt seminar «Siste nytt innenfor forskrifter og normer» og humorshow med Atle Antonsen og Pernille Sørensen, skal vi vise neste versjon av FEBDOK og kåre 2 vinnere av FEBDOK goodiebags.

FEBDOK Goodiebags

Konkurranse onsdag 1. juni
Ønsker du å vinne 1 av 2 FEBDOK goodiebags er dette dagen å møte opp. På vår stand og ved Nelfo sitt seminar «Siste nytt innenfor forskrifter og normer» vil det bli mulighet til å svare på 3 korte spørsmål. Vi kårer 2 vinnere på scenen i Hall D klokken 16:45.

Eliadetilbud
Vi gir 25 % rabatt på alle bestillinger vi mottar fra og med 31. mai til og med 2. juni. Merk bestillingen med "Eliaden 2016".