Mitt medlemskap

For å gi deg som medlem lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget to nettjenester – arbinn.no som erstatter den tidligere Min Side og Nelfos egen Minside


Min Nelfoside
På Nelfos Minside kan du som medlem få tilgang til dine lisensnøkler, produkter og Nelfo's digitale tjenester.
Logg deg inn på http://minside.nelfo.no  for å få tilgang


Arbinn

Besøk tjenesten: https://arbinn.nho.no

På arbinn.no har advokatene og ekspertene i NHO-felleskapet laget gode veiledere, sjekklister og spørsmål og svar på de vanligste arbeidsrettslige temaene.

Her finner du oppdatert informasjon om oppsigelser, ansettelser, ferier, permisjoner, risikostyring, sykefravær, lønn og tariff, og mye mye mer.

Som medlem kan du i tillegg få tilgang til en rekke kvalitetssikrede standarddokumenter, og det utvikles hele tiden nye på arbinn.no. Vi hører gjerne fra deg om det er noe du savner!

Nå med Chat
En nyetablert chat-tjeneste står klar til å hjelpe deg om du ikke finner det du leter etter.

Mitt medlemskap
Som medlem kan du gå til «Mitt medlemskap» som er bedriftens oversikt over medlemskapet. Her ser du bedriftens tariffavtaler, fakturaer, årsoppgaver og du kan selv styre hvem i bedriften som skal ha tilgang til arbinn.no.

Innlogging
Deler av tjenesten er åpen, mens andre deler krever pålogging. Dersom du har benyttet NHOs gamle Min side kan du logge på med samme brukernavn og passord som før. Hvis ikke kan du klikke «registrer bruker» for å få tilgang. Epostadressen du registrer må finnes i NHOs medlemssystem.

Spørsmål
Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger, kontakt oss på arbinn@nho.no

Last ned Arbinn-app!
NHO Medlemstjenester med maler, avtaler, arbeidsliv og juridisk bistand rett i lomma.

 IOS: App Storehttps://itunes.apple.com/us/app/arbinn/id1222710140?mt=8

Android: Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=no.nho.arbinn