Advokathjelp

Nelfos medlemmer kan rådføre seg med våre advokater. Dette er kostandsfritt frem til en eventuell rettsak. Vi oppfordrer våre medlemmer til å ta kontakt med oss på et så tidlig stadium som mulig.

Arbinn.no: Ny digital arbeidsgivertjeneste
For å gi deg som medlem lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no. På arbinn.no har advokatene og ekspertene i NHO-felleskapet laget gode veiledere, sjekklister og spørsmål og svar på de vanligste arbeidsrettslige temaene. 

Her finner du oppdatert informasjon om oppsigelser, ansettelser, ferier, permisjoner, risikostyring, sykefravær, lønn og tariff, og mye mye mer.Som medlem kan du i tillegg få tilgang til en rekke kvalitetssikrede standarddokumenter, og det utvikles hele tiden nye på arbinn.no. Vi hører gjerne fra deg om det er noe du savner!

Besøk tjenesten: https://arbinn.nho.no

Ved rettsaker
I de tilfeller det er nødvendig med rettslige skritt, vil NHOs arbeidsrettsavdeling bistå i arbeidsrettsaker - se satser etc. her. For søksmål vedrørende enterpriserett og kontrakter må bedriften ta kontakt med en ekstern advokat. Nelfo har samarbeidsavtaler som innebærer rabatterte timepriser. Vi har inngått en særdeles gunstig avtale med HELP som er eksklusiv for våre medlemmer. Se neste avsnitt.

Advokatforsikring bedrift
Med «Advokatforsikring Bedrift» fra HELP tilbyr Nelfo et helhetlig juridisk tilbud til medlemsbedriftene. Nelfos egne advokater gir juridiske råd i din bedriftshverdag. Med «Advokatforsikring Bedrift» fra HELP ivaretas bedriftens interesser i megling og hovedforhandling i domstolene til en lav og forutsigbar kostnad.
Last ned flyer her