Trygg på at bedriften er riktig forsikret

Det er trygt og greit å få hjelp med å forsikre bedriften og dens ansatte riktig, fastslår daglig leder Frode Johansen i Kristiansandsbedriften Elektroxperten.

– Forsikring har vi ikke har egen kompetanse på, så det er veldig greit å kunne overlate de vurderingene til dem som kan det, sier han.

Komplett forsikringspakke
Elektroxperten med sine 85 ansatte er en typisk tradisjonell elektroinstallatørbedrift, forteller Johansen.  – Vi jobber innenfor hele bredden av elektroinstallasjoner, alt fra nærings- og industribygg og rehabilitering av bygg, til socelleanlegg. Det er viktig for oss at vi er riktig dekket, og at forsikringene er skreddersydde for vår bedrift og bransjen vi tilhører.

– Yrkesskadeforsikringen har vi hatt i Nelfo forsikring i ti-femten år. Alle de øvrige forsikringene overførte vi dit for fem år siden. Det inkluderer alt fra bilskadeforsikring, styreforsikring, avbruddsforsikring og helseforsikring til garantiforsikring.

Hvilke erfaringer har dere med oppgjør fra Nelfo forsikring?

– Heldigvis har vi lite erfaring med det, vi har svært lite av skader. Det dreier seg stort sett om en og annen bilskade, og de oppgjørene har alltid gått veldig greit.

Trygghet viktigst
Har du noe tall på hvor mye bedriftens forsikringskostnader er blitt redusert ved at alle forsikringene ble flyttet over til Nelfo forsikring?

– For oss er det tryggheten for å ha riktig forsikring og for å være fullt sikret som er viktigst. Den tryggheten stoler vi fullt og helt på at vi har gjennom Nelfo forsikring. Jeg tror ganske mange medlemsbedrifter følger Nelfos anbefalinger når det gjelder forsikring.

Elektroxperten kommer helt klart til å fortsette å bruke Nelfo forsikring. Det er greit om vi kanskje også sparer noen tusen kroner, men det kommer i andre rekke.

Se komplett tilbud her