Ny konferanse

Nelfos Årskonferanse er en nyskaping som blir gjennomført i Oslo den 7. november i år. 

Tema er hvordan den digitale utviklingen vil påvirke elektrobransjen. Hvilke konsekvenser får dette for deg som leverandør og for dine kunder?  Hvordan forholder vi oss til økt digitalisering? Har bransjen den riktige kompetansen for å møte fremtiden?

Elektrobransjen er inne i enorm utvikling. Verdikjeden blir stadig mer digitalisert. Kundene driver utviklingen, samtidig som nye aktører melder seg på. Med endrede rammebetingelser, nye løsninger og press i marginene står bransjen overfor store utfordringer. Spørsmålet er hvordan håndterer vi dette og utnytter mulighetene.

Konferansen ser inn i glasskulen og adresserer en del problemstillinger og utfordringer. Hvor smarte blir byggene? Lokal solproduksjon, energilagring og elbillading – hva innebærer det og hvordan vil markedet utvikle seg? Hvordan skal vi samhandle i en digital verdikjede, og hvilke utfordringer står bransjen overfor når nye aktører inntar markedet?

Alt dette og mere til skal gi deg et innblikk i løsninger for smarte hjem, byer og energiløsninger, smart infrastruktur for en utslippsfri og effektiv transportsektor. Og ikke minst hvordan vil dette påvirke næringen og deg og din bedrift. Ambisjonen er å gi underlag for hvilke valg som kan være fornuftig å gjøre på kort og lang sikt.  

Program under utarbeidelse

Meld deg på her