Manuell prosjektering

4. – 6. september 2017 går kurset "Manuell prosjektering" av stabelen med vår dyktige foredragsholder Harald Aasen.

Harald Aasen i kjent positur

Harald Aasen har lang fartstid som foreleser for Nelfoskolen og er kjent som både dyktig og engasjerende. Han er spesielt opptatt av at kursdeltagerne skal få en helhetlig forståelse av forskriftene. Dette gjøres ved å skape dialog med kursdeltagerne og trekke paralleller mellom teori og praksis. Han berører daglige temaer som elsikkerhet, installatørprøven og Febdok, og sørger for å gjøre kurset spennende.

Om kurset
- Dette kurset passer for alle som skal prosjektere elektriske anlegg. Etter gjennomført kurs har du et godt grunnlag for å jobbe videre med beregninger i dataprogrammer som for eksempel Febdok. Kurset holder høyt faglig nivå og vil være en naturlig del av forberedelsene til en installatørprøve, sier fagansvarlig Jon Steinar Hanstad. Dette er en fast del av Nelfoskolens kursportefølje.

Tidligere deltagere sier
- Det er jordnært og matnyttig. Foreleser Harald Aasen er veldig bra, og flink til å skape engasjement. Han gir meg en helhetlig forståelse av forskriftene. Dette er det tredje kurset jeg deltar på med Harald og Nelfoskolen, og jeg kommer til å melde meg på flere. Det er nyttig!
- Dette er engasjerende og jeg er strålende fornøyd, skikkelig matnyttig.

Vil være best på kurs for medlemmene
- Nelfoskolen jobber for å være den kursarrangøren som medlemsbedriftene foretrekker. Harald Aasen er en viktig brikke for oss i å nå dette målet. I vår bransje er det hele tiden behov for oppdateringer, og vi håper at vi, blant annet med hjelp av tilbakemeldinger fra medlemmene, er i stand til å tilby kurs med et innhold og nivå som møter de kravene som stilles til oss, sier leder for Nelfoskolen, Gjermund Hovde.

Med deg på
Fagkurset «Manuell prosjektering» arrangeres i september og det er fremdeles ledige plasser. Meld deg på Nelfoskolens kurstilbud her.