Arbinn.no: Ny digital medlemstjeneste fra NHO

For å gi deg som medlem lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-fellesskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no som erstatter den tidligere Min Side. 

-  På arbinn.no har advokatene og ekspertene i NHO-fellesskapet laget gode veiledere, sjekklister og spørsmål og svar på de vanligste arbeidsrettslige temaene, sier Cathrine Aspestrand, direktør arbeidslivseksjonen i Nelfo. 

Her finner du oppdatert informasjon om oppsigelser, ansettelser, ferier, permisjoner, risikostyring, sykefravær, lønn og tariff, og mye, mye mer.

Som medlem kan du i tillegg få tilgang til en rekke kvalitetssikrede standarddokumenter, og det utvikles hele tiden nye på arbinn.no. Vi hører gjerne fra deg om det er noe du savner!

Besøk tjenesten: https://arbinn.nho.no

Nå med Chat 
En nyetablert chat-tjeneste står klar til å hjelpe deg hvis du ikke finner det du leter etter.

Mitt medlemskap
Som medlem kan du gå til «Mitt medlemskap» som er bedriftens oversikt over medlemskapet. Her ser du bedriftens tariffavtaler, fakturaer, årsoppgaver og du kan selv styre hvem i bedriften som skal ha tilgang til arbinn.no.

Innlogging
Deler av tjenesten er åpen, mens andre deler krever pålogging. Dersom du har benyttet NHOs gamle Min Side kan du logge på med samme brukernavn og passord som før. Hvis ikke kan du klikke «registrer bruker» for å få tilgang. Epostadressen du registrerer må finnes i NHOs medlemssystem.

Spørsmål
Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger, kontakt oss på arbinn@nho.no