Økonomi, NEK og elbil for medlemmer i NELFO Buskerud

Gjennomgang av NELFOs lønnsomhetsundersøkelse og medlemsfordeler, samt NEK399 og lading av elbiler, trakk over 50 medlemmer på møte i Buskerud i går. 

Jens Lysøe i NELFO holder innlegg om lønnsomhet i elbransjen.

- Møter av denne karakteren, med kombinasjonen lønnsomhet og teknikk, er meget viktig for oss. Medlemmer gir gode tilbakemeldinger på disse møtene, forteller regionsjef Frank Ivar Guneriussen.

Økonomiske trender
Økonomidirektør Jens Lysøe i NELFO gjennomgikk en rykende fersk lønnsomhetsundersøkelse på møtet. - Elektromarkedet er for tiden stabilt. Selv om vi registrerer en liten nedgang på 1 prosent i 2013 er dette kun en justering forårsaket av endringer i vedlikeholdssegmentet for yrkesbygg. Forventningene til inneværende år vil være at nivået blir omtrent som i 2013, hevder Lysøe. Han forteller om god stemning på Buskeruds meldemsmøte, og mange interesserte medlemmer. De lokale møteplassene er noe medlemmene i NELFO setter høyt.

NEK399 og lading av elbiler
Kundesjef Rune Kvam i EB, og Odd-Arne Lindtveit i Schneider Electric Norge gjennomgikk regelverk fra NEK399. Ladeproblematikk med elbiler er et hett tema blant våre medlemmer. Dette foreleste Kristin Wang (EB), Jarle Skytøen (Scandinavian Electric) og Kjetil Hubach (Schneider Electric Norge) om. 

Lokale møter
- Medlemsmøtet av denne karakter er svært viktig for oss i Buskerud. Vi gjennomfører tilsvarende møter 2-3 ganger i året. I tillegg har vi ytterligere møter i vårt langstrakte distrikt – på lokale byer og steder utfra NELFO’s historiske geografi, forteller regionsjef Guneriussen. Han får honnør for god innstas i Buskerudregionen.