Nyhetsarkiv næringspolitikk

NYHET | 21.09.2018

NVE sendte i vinter ut forslag til endring i regelverket for hvordan nettselskapene skal utforme nettleien. Det kom mange negative innspill på den foreslåtte modellen for effekttariffer, deriblant fra Nelfo. NVE planlegger nå en ny høring første kvartal 2019.

NYHET | 17.09.2018

Sentrale aktører i byggenæringen melder om høyt konfliktnivå i mange byggeprosjekter. – Det er økende frustrasjon over uheldige kontraktbetingelser, krangel om penger i sluttoppgjørene og ofte krevende samarbeidsklima, fremholder næringspolitisk direktør i Nelfo, Tore Strandskog. Byggenæringen begynner kort og godt å bli lei av det økende konfliktnivået. Dette blir tema for en workshop som går av stabelen i Tromsø 18. september.

NYHET | 17.08.2018

Nelfo og Integra var godt synlige på Arendalsuka - se glimt her.  På linkene under finner du arrangementene som ble avholdt under Arendalsuka.

NYHET | 16.08.2018

Temperaturen steg en del grader da Nelfo inviterte til debatt om forbrukermakt i strømmarkedet under Arendalsuka 15.august.

NYHET | 05.07.2018

Regjeringen har vedtatt forskrift om forbud mot bruk av mineralolje til oppvarming av bygninger fra 2020. Forbudet vil bidra til å redusere klimagassutslippene og erstatte oljefyr med fornybar oppvarming. Les forskriften her.