Energismarte Bygg Konferansen 2019

Delta på Energismarte Bygg Konferansen 12. og 13. februar 2019!  Meld deg på her. 
Se programmet her.

Hvordan påvirkes bygg- og eiendomsnæringen av den digitale utviklingen? Hvordan realiseres energismarte og digitale bygg i samarbeid med entreprenører og leverandører? Hva er digitale bygg?

Dette er noen av temaene som skal diskuteres på konferansen som arrangeres på Thon Hotell Arena Lillestrøm 12. og 13. februar. 

Vi får innlegg av ambisiøse byggherrer som konkurrerer om å bygge de smarteste byggene. I tillegg blir det innlegg om rammebetingelser og virkemidler. Her deltar innledere fra Enova, Norwegian Green Building Council (NGBC) og Norsk vassdrags-og energidirektorat (NVE). Bente Hoff fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) skal snakke om IT- og Cybersikkerhet. Hun vil ta for seg ansvaret som ligger hos leverandører og installatører når vi får flere digitale løsninger.  Flere konkrete eksempler på smarte og energieffektive bygg og løsninger vil bli presentert. Belysning blir også et sentralt tema.

På dag to blir det parallelle seminarer som går litt i dybden på energieffektivisering og nye energiløsninger som blant annet sol, lading og elbillading. I tillegg blir IEEs energikalkulator presentert.

Interessen for Energismarte Bygg Konferansen har vært jevnt voksende de siste årene. I fjor var det 170 deltakere og det forventes minst samme antall denne gang.

Velkommen til to interessante energieffektive dager i Lillestrøm 12. og 13. februar.

Meld deg på Energismarte Bygg Konferansen her.