Medlemsfordeler

Som medlem i Interessegruppen for energieffektivisering får du tilgang til opplæringstiltak og nyttige verktøy som er utviklet spesielt for medlemmene i IEE. Du finner energikalkulatorer og andre nyttige verktøy samlet nedenfor. Meld deg inn i IEE og få tilgang til kalkulatorene.

Energikalkulatorer
IEE har utviklet nye lønnsomhetskalkulatorer. Disse er nyttige verktøy for å dokumentere sparepotensialet og lønnsomheten i energieffektiviseringstiltak for kunder. Kalkulatorene er tilgjengelig på nett, og du kan lagre så mange beregninger du ønsker. Beregningen kan også sendes til kunden på epost. Kalkulatorene er bare tilgjengelig for IEEs medlemmer.

Gå til IEE kalkulatorer

Fang energityven - sjekkliste for befaring
Inviter med din kunde til en befaring på kveldstid (Night walk). Bruk sjekklisten for å kartlegge hvilke systemer som er unødvendig i drift når bygget ikke brukes. I etterkant kan du legge frem forslag til mulige tiltak og bruke kalkulatoren for å sannsynliggjøre sparepotensialet. 

IEEs standard presentasjon 
Her kan du hente mer kunnskap til deg selv og dine kolleger. Du kan også bruke deler av presentasjonen i møter med dine kunder. Last ned presentasjonen her. 

IEEs Aktivitetsmeny
IEE tilbyr et stort spekter av kurs og opplæring til medlemmene. Du finner hele tilbudet i Aktivitetsmenyen. Etterspør opplæring eller kurs direkte hos tilbyder, eller send en henvendelse til IEEs administrasjon. Last ned aktivitetskalenderen her.